Viihtyisyyttä kotiin tapettien ja leffojen avulla

Yhä useammat ihmiset ovat viettäneet koronaepidemian aikana entistä enemmän aikaa kotona. Osa meistä on jopa joutunut eristäytymään kodin seinien suojiin karanteeniin altistumisen tai koronaan sairastumisen vuoksi. Tästä syystä yhä useampi onkin alkanut kiinnittää entistä enemmän huomiota kodin viihtyisyyteen. Tapetit ja leffat ovat oivallisia ja edullisia keinoja lisätä kodin viihtyisyyttä. Kerromme tässä artikkelissa, kuinka lisäät kotisi viihtyisyyttä näppärästi ja edullisesti tapettien ja leffojen avulla.

Viihtyisyyttä tapettien avulla

Kun haluat hankkia viihtyisyyttä kotiisi tapettien avulla, kannattaa vierailla Kotitapetti-sivustolla, joka tarjoaa oivallisen valikoiman erilaisia tapetteja. Jo yhden seinän tapetoiminen muuttaa huomattavasti huoneen ilmettä ja tekee siitä entistä kodikkaamman ja viihtyisämmän. Erilaisilla tapettivalinnoilla voidaankin vaikuttaa huomattavasti huoneen ilmapiiriin!

Saatat kysyä, miksi suosittelemme juuri Kotitapetti-sivustoa kaikkien tapetteja myyvien verkkokauppojen joukosta. Tähän on monia syitä. Ensinnäkin sivuston hinnat ovat edullisia ja niille tarjotaan hintatakuu. Lisäksi toimitukset ovat ilmaisia ja nopeita ja valikoima erityisen kattava. Tarjolla on niin perinteisiä tapetteja kuin valokuvatapettejakin. Lisäksi tarjolla on erilaisia kampanjoita ja mahdollisuus tulostaa sinulle erityisen tärkeä kuva valokuvatapetiksi. Voit luoda näin kotiisi unelmiesi tapetin vaikkapa erityisen rakkaista lomamuistoista.

Sivustolta löytyy monia upeita valmiitakin tapetteja ja voit tilata myös tapettinäytteitä. Näytteiden sommittelu omaan seinään saattaa auttaa oman suosikin valitsemisessa. Voit selata tapettivaihtoehtoja tuotemerkin, malliston, tyylin, värin, toisen värin ja hinnan mukaan. Voit järjestää tulokset myös tapettien suosituimmuuden mukaan. Tuotemerkeistä verkkokaupasta löytyy esimerkiksi Decorlinen, Designers Guildin, Duron, Eco Wallpaperin, Erica Wakerlyn ja Ferm Livingin tapetteja.

Viihtyisyyttä leffojen avulla

Kun kotona joutuu viettämään pitkiä aikoja ja sosiaalisten suhteiden ylläpitäminen on tavallista rajoitetumpaa, ovat elokuvat oivallista viihdettä! Leffojen lisäksi kannattaa tutustua myös tv-sarja- ja dokumenttivaihtoehtoihin, joista voi löytyä monenlaista mielenkiintoista katsottavaa. Leffojen, sarjojen ja dokumenttien parissa aika kuluu nopeasti ja viihtyisästi.

Aika harva ostaa enää elokuvia ja sarjoja dvd-levyinä, sillä erilaiset suoratoistopalvelut ovat nousseet niin suureen suosioon tehden pitkälti dvd-levyistä melko tarpeettomia. Suoratoistopalveluissa voit kuluttaa pienellä kuukausisummalla niin paljon leffoja, sarjoja ja dokumentteja kuin vain suinkin ehdit ja jaksat katsoa.

Yksi suosituimmista suoratoistopalveluista on Netflix, joka ei taida vaatia sen suurempia esittelyitä. Sen sijaan ihan jokainen suomalainen Netflixin asiakas ei taida tietää, että myös suomalaisen asiakkaan on mahdollista katsella esimerkiksi USA Netflixin tarjontaa, jos käyttää oikein valittua VPN-palvelua. Monen mielestä USA Netflixin valikoima on ihan lyömätön! Monet katsomisen arvoiset 2010-luvun leffat löytyvät Netflix-palvelusta.

Suomalaisia katsojia hemmoteltiin tänä syksynä Disney+-palvelun saapumisella Suomeen. Moni saattaa mieltää Disney+:n lähinnä lasten palveluksi, mutta palvelu tarjoaa kyllä mielenkiintoista katsottavaa aikuisillekin. Esimerkiksi Star Wars -elokuvat kiinnostavat monia aikuiskatsojiakin ja moni tykkää fiilistellä oman lapsuutensa lempi-Disney-leffojen äärellä. Disneyn sanotaankin tulleen suoranaisella ryminällä mukaan erilaisten suoratoistopalveluiden väliseen sotaan.

Muita harkitsemisen arvoisia suoratoistopalveluita ovat esimerkiksi C More, Ruutu+ ja Viaplay. Monet palvelut tarjoavat ilmaisia tutustumisjaksoja, jotka kannattaa hyödyntää, jos kaipaat hyvää leffaviihdettä. Kokeilujakson aikana saat käsityksen kunkin suoratoistopalvelun sisällöstä ja voit valita jatkoon juuri sen tai ne palvelut, jotka vastaavat parhaiten tarpeitasi. Tilanne voi myös vaihdella kaudesta toiseen. Esimerkiksi Ruutu+ julkaisi vastikään uusia Syke-sarjan jaksoja, mikä nosti monen potentiaalisen Sykkeestä pitävän asiakkaan kohdalla todennäköisyyttä maksaa palvelusta.