Terassimatot ulkoilmaleffanäytöksiin

Suomen kesä on lyhyt mutta sitäkin upeampi. Kesällä on mukava viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona eikä edes leffoja malttaisi välttämättä vetäytyä katsomaan sisätiloihin. Ulkoilmaleffanäytökset ystävien kesken ovatkin oivallinen vaihtoehto. Kutsu ystäviä vaikka puutarhaasi, viritä terassille tai pihallesi iso screen tai vaikkapa suuri televisio ja hanki useita mukavia terassimattoja sekä tyynyjä, joiden päällä on mukava rupatella ja nauttia hyvästä leffasta hyvässä seurassa!

Tutustu oman kaupunkisi tarjontaan

Ellei sinulla ole varaa hankkia omaa screeniä, kannattaa tutustua oman kotikaupunkisi ulkoilmanäytöksiin. Pakkaa mukaan mukava terassimatto ja vaikkapa retkituolit, kutsu mukaan joukko ystäviä ja pääset nauttimaan näytöksestä mukavasti mukavassa seurassa. Tällaiset tilaisuudet ovat oivallinen tapa vaalia ystävyyttä ja pitää huolta itselle tärkeistä ihmissuhteista samalla kun pääsee itsekin tuulettumaan!

Mistä löydän mukavat terassimatot?

Löydät mukavat terassimatot Trendcarpetilta. Voit käyttää näitä mattoja puutarhassa tai vaikka parvekkeella. Niiden avulla on helppo rajata ulkoilmaoleskelutila ja tehdä siitä mahdollisimman mukava. Mattojen avulla tilasta tulee viihtyisä ja sinne on mukava kutsua ystäviä vaikkapa ulkoilmaleffailtaan. Ulkomattojen lisäksi kannattaa hankkia myös ulkotyynyjä, puutarhalamppuja sekä erilaisia kasveja, ja upea keidas on pian valmis. Pienimmät terassimatot on helppo ottaa myös mukaan, jos haluat itsellesi vaikkapa mukavan alustan kaupungilla järjestettävään ulkoilmaleffaan tai vaikkapa rannalle.

Kuinka paljon terassimatot maksavat?

Edullisimmat terassimatot maksavat Trendcarpetilla vain muutamia kymppejä. Toki verkkokaupasta löytyy myös kalliimpia vaihtoehtoja – ihan budjettisi mukaan. Jos hinta on terassimaton yksi tärkeimmistä hakukriteereistä, voit valita budjettiisi sopivan hinnan sivuston näppäristä hakukriteereistä. Voit käyttää hakukriteeninä myös esimerkiksi maton väriä, pituutta ja leveyttä.

Laajenna kodin tiloja pihalle

Kun kodin tiloja laajennetaan pihalle, ei haittaa vaikkei kodissa olisikaan kovin paljon neliöitä. Pihan ansiosta kotiin voi kutsua isonkin porukan ystäviä ja erimalliset terassimatot auttavat luomaan mukavat oleskelutilat ulkoilmaan. Trendcarpetilta löydät suorakulmaisia, pyöreitä ja pitkiä ulkomattoja, joten vain mielikuvitus on rajana ryhtyessäsi rajaamaan sinulle mieleistä oleskelutilaa omaan puutarhaasi! Samalla asuintilasi laajenee huomattavasti kotisi ulkopuolelle! Kesällä on erityisen mukavaa viettää aikaa ulkona myös oman perheen kesken.

Pidä kotisi siistinä terassimatoilla

Et ehkä ihan heti tule edes ajatelleeksi, että ulkomatot esimerkiksi terassilla auttavat sinua pitämään huolta myös kodin sisätilojen puhtaudesta ja ovatkin tästä syystä erittäin käytännöllisiä. Mattojen ansiosta likaa nimittäin kulkeutuu tavallista vähemmän pihalta kodin sisätiloihin. Kesällä ruokailut on mukava hoitaa ulkona, jolloin kodin keittiöön tai ruokailutilaan tulee tavallista vähemmän sotkua.

Niiden avulla on myös mahdollista peittää esimerkiksi pihalta löytyvä epätäydellinen ruohikko taikka jo parhaat päivänsä nähnyt terassin lattiapinta. Näin sinun ei välttämättä tarvitse sijoittaa useita satasia terassin lattian uusimiseen, vaan voit hoitaa asian muutamien kymppien terassimatolla. Erityisen hyvä vaihtoehto tämä on, jos sinulle on tulossa vieraita ja terassisi tarvitsee jo kipeästi kohennusta, mutta budjettisi on äärimmäisen tiukoilla. Uusi terassimatto peittää hetkessä kulahtaneen lattian ja luo tilasta tyylikkään ja harmonisen.