Jouluiset sarjat joulutunnelman luomiseen

Joulutunnelma alkaa siitä, kun televiossa pyörivät jouluiset tv-sarjat. Nykyisin esimerkiksi Netflix on panostanut joulusarjoihin, sillä ne ovat olleet joka vuosi erittäin suosittuja katsojien keskuudessa. Joulusarjojen valikoima vaihtelee aina vuosittain, joten katsottavaa riittää jokaiselle joululle. Myös muut suoratoistopalvelut ovat ottaneet teemakseen joulun, sillä suurin osa joulusarjoista sopii koko perheelle. Sarjan voi siis laittaa pyörimään vaikka viikonloppuna, jolloin se on mukavaa viihdettä aivan kaikille. Monesti televisiosta tulee myös vanhoja ja uudempia tv-sarjoja, jotka näytetään aina samaan aikaan. Yksi osa jouluperinnettä voikin olla se, että tietyn ohjelman katsoo joka päivä samaan aikaan. Monet tällaisista sarjoista on tehty lapsille, mutta joulun aikaan kaikki saavat olla hieman lapsellisia. Sillä ei ole väliä, vaikka katsoisit lasten ohjelmia. Jouluna kaikenlainen hassuttelu ja lapsenmielisyys on sallittua, ja jopa suositeltavaa. Tutustutaan seuraavaksi jouluisiin tv-sarjoihin, jotka ihastuttavat kaikkia ja ovat jo osa joulun perinnettä.

Joulukalenteri – mikään ei voita tätä joulun klassikkoa

Joulukalenteri on monelle aikuiselle jo lapsuudesta tuttu sarja. Joulukalenteri tulee yhä edelleen tänäkin päivänä, joten jokainen voi virittäytyä joulun tunnelmaan katselemalla Joulukalenterin jokaisena päivänä. Kun päivät käyvät vähiin ja Joulukalenteri alkaa loppua, tietää joulun silloin tulevan. Joulukalenteri on jo nyt todella monen perinne, eikä joulu tule ilman Joulukalenteria.

Mr. Christmas – Koti joulukuosiin

Monet ohjelmat kertovat siitä, kuinka ihmiset tykkäävät koristella kotiaan joulua varten. Esimerkiksi Yhdysvalloissa on jopa kilpailuja siitä, kuka koristelee kotiaan parhaiten. Mr. Christmas – Koti joulukuosiin taas on siinä mielessä päinvastainen ohjelma, että siinä Mr. Christmas laittaa ihmisten koteja kuntoon. Jos joulu ei siis tule kotiin omin avuin, on siihenkin saatavana apua.

Joulun päivät – ihastuttavaa draamaa jouluksi

Loistava draamasarja nimeltä Joulun päivät tuo joulun kotiin. Sitä kuvataan sydämelliseksi draamasarjaksi, joka koskettaa kaikkia. Kyseinen sarja ei välttämättä ole vielä kovinkaan tuttu ihmisille, mutta se on hyvä vinkki joulun ajaksi, mikäli sarjaa ei ole vielä aikaisemmin katsonut. Sarjassa on kolme osaa.